Vở bài tập tiếng anh 6 tập 1 home có đáp án, vở bài tập tiếng anh 6

-

Bài tập tiếng Anh 6 Unit 1 trang chủ có đáp án

Bài tập Unit 1 home i-Learn Smart World 6 có đáp án dưới đây nằm trong cỗ đề bài xích tập tiếng Anh lớp 6 i-Learn Smart World theo từng Unit vì Vn
Doc.com đăng tải. Bài xích tập i Learn Smart World lớp 6 unit 1 có đáp án được biên tập bám tiếp giáp chương trình SGK tiếng Anh lớp 6 Unit 1 giúp các em ôn tập tại nhà hiệu quả.

Bạn đang xem: Vở bài tập tiếng anh 6 tập 1


Bài tập giờ đồng hồ Anh 6 Smart World vì Vn
Doc.com tự biên soạn, vui mừng KHÔNG xào luộc dưới hầu hết hình thức.

Underline the correct words.

1. My father make/ makes dinner

2. My mother do/ does the laundry.

3. I do/ does the dishes.

4. I make/ makes the bed.

5. My sister clean/ cleans the kitchen.

Fill in the blanks with the correct khung of the verbs. 


1. My brother & my sister (live) ______ in London.

2. Lisa (have)________ a dog.

3. Does your family (live) ___________ in Hanoi? No, it doesn’t. We (live) _____ in thai Binh.

4. My house (not have)___________ a pool.

5. Vày you live in a house? - No, I don"t. I (live) _________ in a villa.

Choose the words whose underlined part is pronounced differently from that of the others in each group.

1.A. Gym B. Sky C. Balcony D. Laundry

2. A. Kitchen B. Live C. Idea D. Eat

3. A. Idea B. Island C. Sky D. Clean

4. A. In B. It C. Family D. yard

5. A. Housework B. Trang chủ C. Hour D. Help

Read the paragraph and choose True or False.

Cần Tho is a thành phố in the south of Vietnam. It is in the Mekong Delta, on the Hậu River. Many people live in đề nghị Tho. It is a big city. Lots of people visit it to see its floating markets and beautiful rivers. The weather is hot. It is very good for growing food. Farmers grow rice, vegetables, and different fruits. It is an important center for business và transportation.


1. Can Tho is in the south of Vietnam.

2. It is on the Red river.

3. It is a small city.

4. It is cold in here.

5. It is a good place for growing food.

Choose the correct answer.

1. I _________ know the correct answer.

Xem thêm: Chuyện Tình Đẹp Của Vợ Chồng Cựu Tổng Thống Obama Và Vợ Nhân Dịp Sinh Nhật

A. Am not B. Not C. Don’t D. Doesn’t

2. They _________ agree with my opinion.

A. Are B. Don’t C. Aren’t D. Do

3. Kathy usually _________ in front of the window during the class.

A. Sits B. Sitting C. Sit D. Is sit

4. What does this word _________?

A. Means B. Meaning C. Mean D. Is mean

5. He _________ cốt truyện anything with me.

A. Don’t vày B. Isn’t C. Not D. Doesn’t

6. I come from Canada. Where _________ you come from?

A. Are B. Vị C. Is D. Not

7. Jane _________ tea very often.

A. Doesn’t drink B. Drink C. Is drink D. Isn’t drink

8. How often _________ you play tennis?

A. Vày B. Are C. Is D. Have

9. They _________ rice in cold climates.

A. Isn’t grow B. Don’t grow C. Aren’t grow D. Doesn’t grow

10. I _________ a compass & a calculator in Maths lesson.

A. Am use B. Use C. Aren’t use D. Doesn’t use

Rearrange the words khổng lồ complete the sentences.

1. Always / at nine o’clock / out of the garage / in the morning / drives / his car / he

______________________________________


2. A parking place / near the shops / they / find / rarely

___________________________________________

3. Fly / with my parents / lớn Florida / sometimes / I / in spring

___________________________________________

4. Late / comes / she / often / lớn school / in winter

_________________________________________

5. Meet / at the thể thao ground / they / after dinner / always / their friends

________________________________________

Give the correct khung of the verbs lớn complete the sentences.

1. They ____________ hockey at school. (play)

2. She ____________ poems. (not/ write)

3. ____________ you ____________ English? (speak)

4. My parents ____________ fish. (not/like)

5. ____________ Anne ____________ any hobbies? (have)

6. Andy’s brother ____________ in a big building. (work)

7. ____________ Jim và Joe ____________ the flowers every week? (water)

8. Kent’s mother ____________ a motorbike. (not/ride)

9. ____________ Elisabeth ____________ the door? (knock)

10. What ____________ you ____________ in the school canteen? (buy)

ĐÁP ÁN

Underline the correct words. 

1 - makes;

2 - does;

3 - do;

4 - make;

5 - cleans;

Fill in the blanks with the correct khung of the verbs.

1. My brother and my sister (live) ___live___ in London.


2. Lisa (have)____has____ a dog.

3. Does your family (live) ___live________ in Hanoi? No, it doesn’t. We (live) __live___ in bầu Binh.

4. My house (not have)_____doesn"t have/ does not have______ a pool.

5. Vì chưng you live in a house? - No, I don"t. I (live) _____live____ in a villa.

Choose the words whose underlined part is pronounced differently from that of the others in each group.

1 - B; 2 - C; 3 - D; 4 - D; 5 - C;

Read the paragraph & choose True or False.

1 - True; 2 - False; 3 - False; 4 - False; 5 - True;

Choose the correct answer.

1 - C; 2 - B; 3 - A; 4 - C; 5 - D;

6 - B; 7 - A; 8 - A; 9 - B; 10 - B;

Rearrange the words khổng lồ complete the sentences.

1. Always / at nine o’clock / out of the garage / in the morning / drives / his oto / he

________He always drives his car out of the garage at nine o’clock in the morning.________

2. A parking place / near the shops / they / find / rarely

__________They rarely find a parking place near the shops.___________

3. Fly / with my parents / to Florida / sometimes / I / in spring

___________I sometimes fly to lớn Florida with my parents in spring.__________

4. Late / comes / she / often / khổng lồ school / in winter

___________She often comes lớn school late in winter.________

5. Meet / at the sport ground / they / after dinner / always / their friends

_________They always meet their friends at the sport ground after dinner._________

Give the correct form of the verbs to complete the sentences.

1. They ______play______ hockey at school. (play)

2. She _____doesn"t write_______ poems. (not/ write)

3. _____Do_______ you ______speak______ English? (speak)

4. My parents _______don"t like_____ fish. (not/like)

5. _____Does_______ Anne ______have______ any hobbies? (have)

6. Andy’s brother ____works________ in a big building. (work)

7. ________Do____ Jim & Joe ______water______ the flowers every week? (water)

8. Kent’s mother ______doesn"t ride_____ a motorbike. (not/ride)

9. _____Does_______ Elisabeth ______knock______ the door? (knock)


10. What _____do_______ you _______buy_____ in the school canteen? (buy)

Trên đấy là Bài tập unit 1 giờ đồng hồ Anh i-Learn Smart World lớp 6 gồm đáp án. Lân cận đó, Vn
Doc.com đã đăng tải không ít tài liệu kim chỉ nan - bài xích tập Unit 1 lớp 6 trang chủ SGK i-Learn Smart World khác như:

Lớp 1

Tài liệu Giáo viên

Lớp 2

Lớp 2 - kết nối tri thức

Lớp 2 - Chân trời sáng sủa tạo

Lớp 2 - Cánh diều

Tài liệu Giáo viên

Lớp 3

Lớp 3 - kết nối tri thức

Lớp 3 - Chân trời sáng tạo

Lớp 3 - Cánh diều

Tài liệu Giáo viên

Lớp 4

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài xích tập

Tài liệu Giáo viên

Lớp 5

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài tập

Tài liệu Giáo viên

Lớp 6

Lớp 6 - liên kết tri thức

Lớp 6 - Chân trời sáng tạo

Lớp 6 - Cánh diều

Sách/Vở bài xích tập

Tài liệu Giáo viên

Lớp 7

Lớp 7 - liên kết tri thức

Lớp 7 - Chân trời sáng tạo

Lớp 7 - Cánh diều

Sách/Vở bài bác tập

Tài liệu Giáo viên

Lớp 8

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài xích tập

Tài liệu Giáo viên

Lớp 9

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài tập

Tài liệu Giáo viên

Lớp 10

Lớp 10 - liên kết tri thức

Lớp 10 - Chân trời sáng tạo

Lớp 10 - Cánh diều

Sách/Vở bài bác tập

Tài liệu Giáo viên

Lớp 11

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài bác tập

Tài liệu Giáo viên

Lớp 12

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài tập

Tài liệu Giáo viên

cô giáo

Lớp 1

Lớp 2

Lớp 3

Lớp 4

Lớp 5

Lớp 6

Lớp 7

Lớp 8

Lớp 9

Lớp 10

Lớp 11

Lớp 12


*

Giải sách bài xích tập giờ Anh lớp 6 sách mới đầy đủ cả ba bộ sách Kết nối học thức (Global Success), Chân trời sáng chế (Friends plus), Cánh diều (Explore English) cùng với lời giải chi tiết sẽ giúp học viên biết phương pháp làm bài xích tập trong sách bài tập giờ Anh 6 của cả ba bộ sách mới.


Giải SBT tiếng Anh 6 (sách mới)

Mục lục Giải sách bài tập tiếng Anh 6 - kết nối tri thức

Giải sách bài tập tiếng Anh lớp 6 Tập 1

Unit 1: My new school

Unit 2: My house

Unit 3: My friends

Test yourself 1

Unit 4: My neighbourhood

Unit 5: Natural wonders of Vietnam

Unit 6: Our Tet holiday

Test yourself 2

Giải sách bài xích tập giờ Anh lớp 6 Tập 2

Unit 7: Television

Unit 8: Sports và games

Unit 9: Cities of the world

Test yourself 3

Unit 10: Our houses in the future

Unit 11: Our greener world

Unit 12: Robots

Mục lục Giải sách bài bác tập tiếng Anh 6 - Chân trời sáng sủa tạo

Starter unit

Unit 1: Towns & cities

Unit 2: Days

Unit 3: Wild life

Unit 4: Learning world

Unit 5: Food và health

Unit 6: Sports

Unit 7: Growing up

Unit 8: Going away

Mục lục Giải Sách bài xích tập giờ Anh 6 - Cánh diều

Đang update ....